• Enerji Fuarı ve Kongresi
  • 21-24 Kasım 2024
Kalan Süre

Haberler

Yaşanabilir gelecek için STK’lardan güç birliği

Türkiye’nin Geri dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Sıfır Atık Fuarı – Entech, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın destekleri ile 17 - 20 Ekim 2019 tarihleri arasında, global ticaretin merkezi CNR Expo - İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.

Fuara, temiz çevre ve yaşanabilir gelecek misyonuyla faaliyet gösteren,Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen STK’ların desteği ise her geçen gün artarak devam ediyor. 

TAP (Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği), AKÜDER (Akümülatör ve Geri Kazanım Sanayicileri Derneği), AGİD (Aydınlatma Gereçleri İmalatçıları Derneği), AGED (Atık Kağıt ve Geridönüşümcüler Derneği), TÜBİSAD (Bilişim Sanayiciler Derneği), İGEDDER (İstanbul Geri Dönüşümcüler Derneği), TENVA (Türkiye Enerji Vakfı), Çevre Mühendisleri Odası gibi, kendi alanlarında Türkiye’nin en önemli kurumları tarafından desteklenen ENTECH Fuarı, sektördeki en son gelişme ve yeniliklere, sürdürülebilir çevre teknolojilerine, çevreye duyarlı ürün ve uygulamalara da ev sahipliği yapacak.  

Siz de, Bakanlıklar ve Türkiye’nin en önemli “Sivil Toplum Kuruluşları” tarafından desteklenen Entech Fuarı’na katılmak için bizimle iletişime geçin.